Reviews

Geef een ster (1-5) en schrijf een review. Hoe was het verblijf in de Hospitality Suite?
Velden met een * zijn verplicht.

4.3
4,3 rating
4.3 van 5 sterren, gebaseerd op 3 reviews
Uitstekend33%
Heel goed67%
Gemiddeld0%
Matig0%
Vreselijk0%

werken en vakantie

5,0 rating
8 augustus 2020

Acht weken in de Hospitality Suite vanwege een verbouwing van mijn huis. Hoewel ik ook thuis moest werken vanwege de Corona voelde het ook als vakantie. ’s Ochtends langzaam wakker worden met een kopje koffie in de tuin. Weer naar binnen achter de PC met uitstekende Wifi en alle pauzes weer heerlijk van het buiten genieten. Af en toe een beetje extra zoals een eekhoorntje die over het gras hupt of een jonge lijster die een slakje naast me opeet.
De gastvrouw heeft geweldig voor me gezorgd en maakte dat ik me echt welkom en thuis voelde.
Ik had me niet beter kunnen wensen.

Maria

Response from Hospitality Suite

Maria, je was een uitermate gezellige gast, die genoot van mijn tuin. Als ik ’s morgens de vouwgordijnen optrok, zat jij al buiten in het natte gras; zo ook ’s avonds laat in het donker zag ik het gloeien van je sigaret.
We hadden veel gezelligheid aan elkaar en toen je aan het eind van de rit vertrokken was, kon ik een gevoel van teleurstelling niet onderdrukken bij het optrekken van de gordijntjes ’s ochtends, dat ik je niet meer in de tuin zag zitten. Ik kom je graag gauw een keertje opzoeken in je gerenoveerde huis! Emily

Een weekeindje

4,0 rating
3 mei 2020

Wij hebben een heerlijk weekeindje doorgebracht in Delden, heerlijk in de tuin gezeten en gegeten, geslapen in de luxe suite, waar het ondanks de corona-maatregelen ons aan niets ontbrak. Helaas hadden we de dweil en badmat over het hoofd gezien, die op de doucheradiator hingen, waardoor een gemene uitglijder op de gladde douchevloer ons geluk even bedierf. Maar dat doet niets af aan het gastvrije onthaal.

Rob en Adam

Response from Hospitality Suite

Dag Robj en Adam,
Ook ik vond het reuze gezellig, dat jullie er waren en ik hoop, dat jullie weer gauw een keer terugkomen! En Adam: “voorzichtiger de natte badkamervloer opstappen!”

Soggiorno confortevole

4,0 rating
21 april 2020

Era un gran piacere soggiornare nel B&B Hospitality Suite in Olanda. Faceva bel tempo e dal nostro appartamento volevamo fare una gita in bici. Il titolare ce ne dava due e noi ci abbiamo godito moltissimo gli ambienti e la splendida natura di Twente. Raccomandiamola con forza.
Vertaling:
Het was aangenaam vertoeven in B&B Hospitality Suite in Nederland. Het was mooi weer en wij wilden vanuit ons appartement een tochtje op de fiets maken. De beheerder gaf er ons twee en wij hebben bijzonder genoten van de omgeving en de prachtige natuur in Twente. Wij bevelen het sterk aan!

Donatella e Paolo