Reviews

Geef een ster (1-5) en schrijf een review. Hoe was het verblijf in de Hospitality Suite?
Velden met een * zijn verplicht.

4,3
Rated 4,3 out of 5
4,3 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend33%
Heel goed67%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Positieve ervaringen

Rated 4,0 out of 5
18 april 2021

Goed kunnen schrijven in het huisje en wandelen in de mooie omgeving. Vriendelijke gastvrouw die een lekker ontbijt verzorgt.

Gerrie van Voorden

Excellent

Rated 4,0 out of 5
9 april 2021

Had excellent stay. Exactly as advertised. Excellent host, very friendly. Had everything I needed: hot shower (and heating), clean, beautiful garden.

Esther Kieboom

Simply a word: Marvelous

Rated 5,0 out of 5
9 maart 2021

I came to the hospitality suite attracted by the beautiful garden and the nice city of Delden. But I left the Hospitality Suite with more than expected. The cosy place is really nice to stay during works (I have worked there for long time), but the most important thing is in its name “Hospitality”. I don’t have enough words to express my gratitude to the marvelous Lady (Emily) who took care of me and gave me a Family during this lockdown. Now I’m really feeling as part of her Family. Recommend the place more than 100%.

Lenardo Contreras

Antwoord van Hospitality Suite

Dear Leonardo,

For me it is very nice to read how you experienced the long time you stayed in the Hospitality Suite.

And indeed we gauged each other and it felt as family.

Nearly immediately you wanted – in your free time after work – to help me in the garden and with little reparations around the big house. I am very grateful for that and that made your stay very pleasant, also for me.

werken en vakantie

Rated 5,0 out of 5
8 augustus 2020

Acht weken in de Hospitality Suite vanwege een verbouwing van mijn huis. Hoewel ik ook thuis moest werken vanwege de Corona voelde het ook als vakantie. ’s Ochtends langzaam wakker worden met een kopje koffie in de tuin. Weer naar binnen achter de PC met uitstekende Wifi en alle pauzes weer heerlijk van het buiten genieten. Af en toe een beetje extra zoals een eekhoorntje die over het gras hupt of een jonge lijster die een slakje naast me opeet.

De gastvrouw heeft geweldig voor me gezorgd en maakte dat ik me echt welkom en thuis voelde.

Ik had me niet beter kunnen wensen.

Maria

Antwoord van Hospitality Suite

Maria, je was een uitermate gezellige gast, die genoot van mijn tuin. Als ik ’s morgens de vouwgordijnen optrok, zat jij al buiten in het natte gras; zo ook ’s avonds laat in het donker zag ik het gloeien van je sigaret.

We hadden veel gezelligheid aan elkaar en toen je aan het eind van de rit vertrokken was, kon ik een gevoel van teleurstelling niet onderdrukken bij het optrekken van de gordijntjes ’s ochtends, dat ik je niet meer in de tuin zag zitten. Ik kom je graag gauw een keertje opzoeken in je gerenoveerde huis! Emily

Een weekeindje

Rated 4,0 out of 5
3 mei 2020

Wij hebben een heerlijk weekeindje doorgebracht in Delden, heerlijk in de tuin gezeten en gegeten, geslapen in de luxe suite, waar het ondanks de corona-maatregelen ons aan niets ontbrak. Helaas hadden we de dweil en badmat over het hoofd gezien, die op de doucheradiator hingen, waardoor een gemene uitglijder op de gladde douchevloer ons geluk even bedierf. Maar dat doet niets af aan het gastvrije onthaal.

Rob en Adam

Antwoord van Hospitality Suite

Dag Robj en Adam,

Ook ik vond het reuze gezellig, dat jullie er waren en ik hoop, dat jullie weer gauw een keer terugkomen! En Adam: “voorzichtiger de natte badkamervloer opstappen!”